Rengøringsservice Frederiksberg – hvad koster det?

Tror du at rengøring er forbeholdt virksomheder og rigmænd, kan du godt tro om igen. Den høje konkurrence blandt rengøringsselskaber på Frederiksberg, brugen af effektive rengøringsmidler og dygtige rengøringsassistenter med høj effektivitet, betyder at du kan få gjort rent, for et ganske overkommeligt beløb. I både 2013 og 2014 kunne du tilmed udnytte servicefradraget, som betyder at du kan trække 1/3 af prisen på din rengøring fra i skat. I praksis betyder det at den gængse timepris blandt rengøringsselskaber på Frederiksberg, med servicefradraget ikke koster 300 kroner, men blot 200 kroner.

Rengøring er ikke længere forbeholdt eliten

Da en typisk rengøring på Frederiksberg blot tager 2-3 mandetimer, betyder det at du kan få gjort rent fra blot 400 kroner per gang. En rengøring hvert 14 dag, kan derfor med lidt hjælp fra håndværkerfradraget, gøres til blot 800 kroner.

Få gjort rent når det passer dig

En af de helt store fordele ved private rengøringsselskaber, er at de som oftest er rigtig fleksible – ellers gider almindelige privatkunder på eksempelvis Frederiksberg ikke at benytte dem, hvilket betyder at de ikke længere har noget forretningsgrundlag. For dig som privatkunde betyder det, at du i vid udstrækning selv kan bestemme hvornår og hvor tit som du ønsker rengøring. Du har dermed mulighed for at tilrettelægge rengøringen således, at rengøringsmedarbejderen ikke er der mens du er hjemme. På den måde kan du komme hjem til et rent og velduftende hjem, uden at skulle røre en finger.
Hvor meget det koster at gøre rent i et hjem, kommer selvfølgelig an på størrelsen, hvor tit du ønsker rengøring (og dermed hvilke rabatter som du kan få), samt om du har børn og husdyr. For at få det mest retvisende billede, er der derfor ingen vej uden om at indhente et rengøringstilbud. Kun på den måde får du vished for, hvor dyrt – eller billigt – det er at gøre rent hjemme hos dig.