Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i i massevis år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et kærestepar uger. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og uheld er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang vedrørende måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan i bruge på at nyde det smukke resultat. mest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få bygget eyelash extensions gider du først blive omhyggeligt guidet gennem de adskillig potentieller, der findes andre længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er muligvis fuldkommen ufarligt og i grunden utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange klienter falder i søvn, da det er helt sikkert så afstessende, blot for at kunne vågne op og kigge det smukke resultat. flere forskellige brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis helt sikkert ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da det rigelig steder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv falde af, forudsat ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, hvis man drømmer at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen gratis talløs placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man drømmer at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, når man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er nok dog tilladt at gå i bad efter 4-5 år, så i lang tid man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, om overhovedet ikke dét er med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man virkelig ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan i jo naturligt vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i og for sig anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. når du en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give jeres vipper mere meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du burde bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangfoldig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden har lyst til bue fantastisk og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. få personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

fleste unge piger og piger går op i deres look, et fantastisk ydre er det ideelle visitkort, omend såfremt man er helt sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. utallig ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afbetale sig, grunden for disse sind er helt sikkert mest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af ifald man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige pengebeløb, men dersom man burde lave dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de i massevis anderledes make-up produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. talløs kvinder beslutter hver måned at købe 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges penge på makeup fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke vælter af efter en dags tidsramme og her er muligvis dét næppe altid trygt, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man vildt meget, man får mere periode til sig selv og sine gøremål. I rigelig år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge tidsramme på at få placeret en mascara, der næppe klumper samt rense af om man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver overhovedet ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference