Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mange år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold dage. Løsningen på alle disse månedlige sysler og problemer er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang da capo måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde det smukke resultat. oftest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få gjort eyelash extensions vil i først blive grundigt guidet gennem de flere andre potentialer, der findes anderledes længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangfoldig kunder falder i søvn, da det er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og kigge det smukke resultat. talrig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,fem-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da det en stor del områder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med tiden selv vælte af, forudsat slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen gratis utallig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man drømmer at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, om man håber at opnå det bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må du overhovedet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-5 uger, så længe man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan du tilkøbe, hvis ikke dét er næsten sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man næppe bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan du jo vildt vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du overhovedet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. hvis du en aften burde til et bredere arrangement og drømmer at give dine vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, du skal bare huske at fjerne den inden du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, megen teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue nydeligt og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. få personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

flere diverse børn piger og børn går op i deres look, et nydeligt ydre er muligvis det rette visitkort, omend såfremt man er nok i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. adskillig ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afregne sig, årsagen for disse tanker er muligvis tit at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som hektiske priser, men når man burde gøre det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de megen forskellige sminke ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i og for sig op. mangfoldig kvinder vælger hver måned at handle 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges penge på maske fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der slet ikke falder af efter en dags kvalitetstid og her er næsten sikkert det virkelig ikke hele tiden trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man modtager mere periode til sig selv og sine gøremål. I talløs år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende periode på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme gør sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference