Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i flere andre år ejer kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et parforhold år. Løsningen på alle disse årlige sysler og ulykker er helt sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang om måneden koncentrere i da capo at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få bygget eyelash extensions har lyst til i først blive grundigt guidet gennem de mange muligheder, der findes diverse længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er ganske ufarligt og i og for sig utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, i massevis kunder falder i søvn, da dét er helt sikkert så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og sondere dét flotte resultat. talrig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da det megen steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, ifald ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen gratis flere forskellige steder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert dét klart, at man ønsker at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå det bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må du overhovedet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-fem timer, så længe man næppe knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan du tilkøbe, dersom ikke det er muligvis med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man virkelig ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan i jo utæmmet vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. ifald du en aften skal til et højere arrangement og håber at give dine vipper mere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at borttage den før i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, adskillig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue pænt og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. få mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

nogen børn piger og kvinder går op i deres udseende, et fantastisk ydre er det ideelle visitkort, uanset da capo man er nok i studie eller er nok midt i sin karriere. rigelig ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse tanker er muligvis tit at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende pengebeløb, men dersom man burde ordne det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de talløs adskillige make-up produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. enormt mange piger vælger hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der anvendes midler på maske fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der næppe falder af efter en dags tidsramme og her er muligvis dét virkelig ikke altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næsten sikkert ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man vildt meget, man får mere tid til sig selv og sine pligt. I enormt mange år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af dersom man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er slut, man behøver overhovedet ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså skidt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference