Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i en stor del år har piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at handle adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et ægtepar år. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og situationer er eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang ifald måneden koncentrere dig da capo at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få ordnet eyelash extensions har lyst til i først blive grundigt guidet gennem de mangfoldig perspektiver, der findes adskillige længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og alt andet lige utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en god del kunder falder i søvn, da dét er nok så afstessende, blot for at kunne vågne op og opdage det flotte resultat. nogen brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét mangfoldig steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med klokken selv vælte af, ifald overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis talløs områder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man drømmer at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå det bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må i overhovedet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan i tilkøbe, dersom næppe dét er nok med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man ikke benytter olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo vildt vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – ærlig talt anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. dersom du en aften burde til et højere arrangement og drømmer at give jeres vipper mere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du skal kun huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mange teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er nok produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue yndigt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

utallig teenagere piger og mænd går op i deres udseende, et smukt ydre er næsten sikkert det rette visitkort, omend såfremt man er i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. adskillig ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afskrive sig, grunden for disse minder er helt sikkert oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende priser, men dersom man burde klare det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de mangefold andre makeup produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i og for sig op. talløs kvinder beslutter hver måned at købe 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges penge på maske fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man her også op i en kryb prisklasse for at få et vare, der næppe falder af efter en dags periode og her er helt sikkert det slet ikke altid sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man vildt meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I talløs år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få placeret en mascara, der slet ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når døgnet er slut, man behøver slet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference